ЗА НАС

Технически иновации

Прецизна ефективност

Нашите ценности

Фокусирани върху клиента

Клиентите са наш актив. Заедно създадохме нашата идентичност и заедно продължаваме да създаваме бъдещето си.

Превъзходство

Целта ни е да достигнем и надхвърлим нашите граници, да повишим нашите показатели, постоянно да увеличаваме качеството на нашите продукти.

Всеотдайност

Страстта, волята и споделянето са част от начина ни работата. Всеотдайността е в нашето ДНК.

Иновации

Креативността, инициативността и смелостта да се променяме са движещата сила зад всичките ни избори. Иновациите са ключът към всеки успех.

ТЕХНИЧЕСКИ ОФИС

Техническият отдел на MACKMA® започва дейността си от създаването на компанията като отправна точка за иновации и научноизследователска и развойна дейност. Неговата мисия е използването на иновациите като стратегически лост в бизнеса на MACKMA® и подобряване на резултатите от неговата дейност чрез популяризиране, развитие и трансфер на иновативно съдържание, което да придаде отличителност и конкурентоспособност на продукта.

 

ТЕХНОЛОГИЯ

Тръбоогъващите машини са единствените ротационни огъващи машини на пазара, които могат да предложат огъване в дясно и в ляво, а конзолната им глава позволява създаването на сложни форми, които изискват преминаване под главата.

Тръбоогъващите машини на MACKMA имат при всички модели като техническа новост зенкер, който позволява на оператора за няколко секунди да отстранява остатъците от материал след изрязване на тръбата.

Тръбоогъващите машини на MACKMA спестяват енергия благодарение на инверторното управление по време на обработка.

Тръбоогъващите машини на MACKMA могат да са оборудвани със стандартен PLC контролер или PLC експертен контролер за огъване на тръби в програмирана производствена последователност с перфектно качество.

 

Подсигурена с технологично напреднали машини и доставчици, MACKMA® контролира всички производствени процеси 100% и отговаря с изключителна компетентност и готовност на предизвикателствата на световния пазар, използвайки най-съвременните методи за планиране.

Kammarton

Каммартон България ЕООД е търговска компания, регистрирана като представителство през 1991 година, а като търговска фирма – през 1992 г. От 2005 година има внедрена система за управление на качеството съгласно изискванията на ISO 9001:2015, a от 2015 година – интегрирана система, която е допълнена с ISO 14 001:2004, OHSAS 18 001:2007, ISO 45001:2018.

Компанията представлява над 190 водещи индустриални фирми от Швеция, Германия, Италия, Испания, Великобритания и други, като на голяма част от тях е единствен официален представител за местния пазар. Фирмата предлага голямо разнообразие от индустриална и строителна техника, инструменти, консумативи и лични предпазни средства, като предоставя и гаранционно и следгаранционно обслужване.

КОНТАКТИ

+35929266060

+35988853174

Info@kammarton.com